Curatenie Feng Shui


Primavara este perioada cea mai potrivita a anului pentru a te dedica atingerii unui nou nivel de prospetime , atat in casa cat si in viata.Acorda un timp mai mare lecturii astfel incat sa poti crea un simtamant ale renasterii si a oglindi astfel in interioritatea ta procesul efervescent din natura si achizitioneaza lucruri noi pentru casa.
Decorarea interiorului ar trebui sa acorde prioritate plantelor inflorite si culorilor delicate si proaspete ale elementelor naturale :
- verdele marului crud si un castaniu profund , umed , pentru elementul Feng Shui al lemnului
- albastrul pur , curat , pentru elementul Feng Shui al apei
- un galben delicat si culoarea roz pentru elementul Feng Shui al focului / luminii solare
Iti poti reimprospata bucataria si zona din fata usii principale cu un strat proaspat de vopsea sau var, iar pe usa de la intrare poti agata o coronita alcatuita din florile si frunzele de un verde crud al primaverii.
Amplaseaza o pereche de cristale naturale de cuart sau pietre de rau in dreptul usii principale, pentru a atrage asupra casei energia benefica sau puternicul Chi.
Verifica afluxul de energie din casa ta pentru a fi sigur ca esti deschis si pregatit sa primesti tot ce iti poate oferi viata.Totul incepe cu caminul tau, intrucat el este o reflectare a energiei tale personale.
Arunca tot ceea ce e in surplus de pe patul tau sau de sub acesta. Incearca sa le gasesti locul lor si sa eviti acumularea lor in locuri din dormitorul tau.
Gandeste-te serios sa arunci o buna parte din aceste obiecte. Tot ce e vechi te va tine in trecut si nu te va lasa sa vezi orizonturi noi in relatiile tale.
Arunca mesajele vechi, scrisorile fara un mesaj anume, facturile achitate acum cativa ani si tot ceea ce tine de comunicare emisa acum ceva vreme.
Cu cat vei lasa mai mult loc pentru cuvinte noi, cu atat mai mari sansele sa primesti ceea ce iti doresti.
Pune pozele care dainuie prin sertare in albume frumos copertate. Daca ai certuri si nemultumiri in familie, atunci cu siguranta sunt datorate acestor mici detalii pe care nu le rezolvi.
Pe langa ordine vei obtine si cateva “capodopere” demne de admirat. Incearca sa dai un plus de stralucire trecutului tau ordonand pozele tale in functie de emotii sau ani.
Te simti obosita, bolnava si deprimata? De cand nu ai mai facut curat in bucatarie? Pai vezi! Acolo se afla motivul nemultumirilor tale.
Acum ca vine primavara apuca-te sa faci curatenie serios. O sa vezi ca nu va trece mult timp pana cand vei remarca efectele pozitive.

Niciun comentariu: